30 Ekim 2012

Porselen Demlik Çay Saati Etkinliği Yeniden


Seviyorum ben bu etkinliği yahu,bilmem kaçıncı kez oldu ev sahibeliği yapıyorum hala bıkmadım :)
Bıkmayada niyetim yok aslında,iki lafın arasında sevgili hemşom Porselen demlik istersen sen yap sıradaki etkinliği dediğinde hemen panter gibi atılıp :) Kurban Bayramından sonra yaparım dedim :)
Kısmet olursa,1 Kasım 2012-1 Aralık 2012 Tarihleri arasında 
77.Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğinde Bendeniz Yani Gelibolu17-MidedenKalbe Blogspotumda
birbirinden güzel tariflerinizi bekliyor olacağım,emrinize amade olacağım :)
Bir yorum uzağınızdayız,tek yapmanız gereken tarifinizi yayınlayıp,altına Porselen Demlik Çay Saati etkinliği için bana gönderdiğinizi belirten not düşüp bana haber vermeniz,elimden geldiği kadar çabuk gelip tariflerinizi alıp blogumda keyifle yayınlayacağım....
Şimdiden çoook teşekkürler,her zaman olduğu gibi beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum,hatta adım gibi eminim :)
Etkinliğimize Her zamanki gibi Herkes davetlidir,istediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz,
lütfen çayın yanında ikram edilecek tarifler olmasına özen gösterelim :)
Görüşmek üzere,hoş kalın,selamlar olsun....

6 yorum:

PaSaSofraM dedi ki...

simdiden sana kolay gelsin canim benim benim son ekledigim mayali örgüyü alabilirsin :)

abherî dedi ki...

Kolaylıklar dilerim sevgili gelibolu17, bende nacizane vişneli kurabiye tarifimi etkinliğe eklemek istedim :)

Baki muhabbetle..

gül dedi ki...

Etkinliğinizi duyup geldim :) Çay kurabiye yemeye ama bir şey bulamadım nerdesiniz? yoksa ben göremiyormuyum :)gülcan kardeşim.Hayırlı akşamlar.

gelibolu17 dedi ki...

Gül ablam hoşgelmişsin,,,,etkinlik var ama yemek blogumda oraya bekliyorum bir zahmet,harika tarifler geliyor....http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com Tıkla lütfen....selamlar

eda dedi ki...

tak tak ! kim o ? ben geldim gulcancim :))) kolay gelsin sana! duyusuma gore porselen demlik çay saatin devam ediyormus ne mutlu ! malesef simdilik eli bos geldim :(
Fakat guzel bir haberim var sana : bak sana ne dicem : senin bu etkinliginden esinlenerek, bizde sevgili Ays blog arkadasimizla Turkiye'nin en guzel fotoraflarini biriktirmeyi karar aldik : daha dogrusu, fikir Vuslat bablamdan geldi, sevgili Ays'da bu gorevi ustlendi,ve butun bu projede "dusunceler" blogunda dogdu ! ne dersin ? seninde, guzel Canakkale fotoraflarinla katilmani bekleriz Gulcancim bak ona gore! Ays'i yalniz birakma !!!

Elim bos ama herhalde yinede cay saatinde bir seyler yerim herhalde,bu kadar nefis tariflerin arasindan hiç bir sey yemeden gitmem ayip olur yani yani !!! :))) sevgiler ! opuyorum seni ve dayagi yemeden kaçiyorum ;)

gelibolu17 dedi ki...

Edacım,canım ne güzel bir etkinlik bu böyle çok beğendim,sevdim,mutlaka destek vereceğim,zaten blogumda ve facemdeki hazır yayınlanmış olan fotolarımı alabilirsiniz benim adıma,yada ben gönderirim farketmez,arkadaşının face sayfasına mesaj attım,sanada sorayım fotoları nasıl ve nerden göndericez?

Kolay glsin şimdiiden canımcım,hayırlı olsun,çok öpüyorum seniiii,çekirgem benim,selamlar :)

Gelibolu'm