6 Ekim 2012

Bu Reklamı Çok Sevdim

Türk Hava Yolları yeni bir reklam filmi çekmiş,İstiklal Marşımızı farklı enstürmanlarla ve farklı ülkelerde çaldırmış.....Çok beğendim,gururlandım,ne bileyim işte hani ülkeleri,gönülleri fethetmek öyle sanıldığı gibi her zaman topla tüfekle entrikayla olmuyor,böyle güzel çalışmalarlada oluyormuş.... 
Türk hava yollarına karşı sempatim arttı ne yalan söyliyeyim,şimdi bunada muhalif olanlar olabilir,olsunnn ben beğendim :) Facebook ta,Twitter da paylaştıktan sonra sıra bloga geldi,buranın başı kelmi? Hayır değil tabikide blogum kusurmu kalsaydı :) 
İzleyin bakim...



THY bu yeni unvan nedeniyle birkaç ülkede çekilen yeni reklam filmi hazırladı. Film Türkiye’deki televizyon kanallarında aynı anda dün gece yayına girdi. Şirket olarak yeni bir dönemin başında oldukları belirtilen şirket açıklamasında “Bayrağımızı dünyanın dört bir yanına gururla taşıyan Türk Hava Yolları bu başarısını, başarının asıl sahibine, Türk milletine hediye ediyor. Çekimleri 2 aydır dünyanın birçok ülkesinde devam eden reklam film ile bu başarı taçlandırıldı. Milli Marşı’mızın dünyanın çeşitli noktalarında yaşayan lokal sanatçılar tarafından icra edilmesini konu edinen filmin seslendirmesi ise ünlü tiyatro sanatçısı Tuncel Kurtiz tarafından yapıldı” denildi.

ÇEKİMLER İÇİN 130 BİN KM YOL YAPTILAR
Yeni reklam filmi için 130 bin km yol kat edildi. Farklı ülkelere ulaşım için 95 saat havada kalındı. Film, Türkiye, Moğolistan, Hindistan, Tayland, Brezilya, Fas’ın da aralarında bulunduğu bir çok ülkede çekildi. Gidilen ülkelerde uzun metrajlı bir film yapılacak kadar çok çekim yapıldı. Çekimlerde yaklaşık 40 kişilik müzisyen grubu rol aldı.

5 yorum:

N.Narda dedi ki...

Aslında ben de çok beğendim. ama kimileri istiklal marşını kendi çıkarlarına alet ediyorlar diye söylendi. bilemedim pek. milli duygularımızı sömürerek reklamdan kazanç sağlıyorlar filan dendi...yine de reklam güzel yapılmış.

gelibolu17 dedi ki...

N.Narda,
Her şeyden önce en önemlisi "Emeğe saygı" duymak lazım değil mi? Uğraşılmış,çalışılmış,kaç kişinin emeği var ortada,boşa gitmemeli...diye düşündüm ben

BENİMDENİZİM dedi ki...

Merhaba arkadaşım nasılsın. Katılıyorum sana hazırlayanların ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

Yazınızdaki hislerinize aynen katılıyorum.

gelibolu17 dedi ki...

Gülcan,
Sağolasın iyiyim şükür,sen nasılsın canım?
selamlar sevgiler :)

Kalemzade,
Teşekkür ederim...

Gelibolu'm