Baktımda ben mayıs ayında BLOGGER a geçmişim,1 yıl olmuş,pasta yemek için bahaneeee. BLOGSPOT'taki 1. yılım vatana millete hayırlı uğurlu olsun! Hadi buyurun pasta yemeye.sevgiler...
6 yorum:
Adsız
dedi ki...
aaaaaaa ozaman hemen blogunun doğum gününü kutlayayım. sevgili blog nice yıllara inş. bunu senmi yaptın hazırmı aldın hadi söyle çokkkkkkkkk güzel görünüyor çantama bakayım üstümde yetecek kadar para varsa bende kendime pasta aalayım çok kıskanç buldum kendimi yahu sevgiler canım benim iyiki seni tanıdım sadiye
Canım,Bu aralar bloğumla pek ilgilenemediğim için yorumunu geç açtım kusura bakma, Ben bugün çıkıp kamkat meyvesini bi sorup bakıvericem canım Akşam tekrardan yazarım sana. Bu arada bloğun..İyiki doğmuuuşş.. niçeee uzun yıllara diyorum.. Hep birlikte sevgi ve sağlıkla.. Görüşmek üzere canıım
"PORSELEN DEMLİK yepyeni bir etkinlik ile karşınızda…YÖRESEL LEZZETLER ETKİNLİĞİ 2-ET YEMEKLERİ
http://porselendemlik.blogcu.com
http://selmahlc.blogcu.com
http://birdemliksohbet.blogspot.com
http://kadininmutfagi.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır
etkinliğimizin ikinci ev sahibesi www.anemonunmutfagi.blogcu.com olarak 10/6/2008 ile 10/07/2008 tarihleri arasında 30 gün boyunca ben yapacağım konumuz:ET YEMEKLERİ
anadolunun zengin sofrasını evlerimize sunmak,bizi biz yapan değerlerimizin hünerli ellerle bütünleştiği yemeklerimizin tarih kokan hikayelerini sunmak ve bu lezzetleri siz değerli dostlarımızla paylaşmak…
sizde bu lezzet dolu maceraya davetlisiniz…
eğer sizlerinde sofralarında yer bulan kendi yörenize ait bir tarifiniz var ise tarifinizi bize ulaştırabilir böylece bir yerlerde kalmış lezzetleri tüm dostlarınızla hem paylaşmış olacak hem de yörenizin kültür ve değerlerini tanıtmış olacaksınız
yapmanız gereken şey;
hazırladığınız yöresel yemeğinizi ismi ,yöre adı ,tarifi ve birkaç aşama ile çektiğiniz fotoğraf ile bloğunuzda yada sitenizde yayınlayıp daha sonra ev sahibine yorum ya da e-posta ile haber vermek
örnek:
isim:adana kebabı
yöre adı:doğu akdeniz/adana
buraya ise tarifimizin resmi ile beraber detaylı anlatımı gelecek şekilde…
iletişim:kadininmutfagi@hotmail.com ya da www.anemonunmutfagi.blogcu.com
unutmayın tarifler sadece tarihi yöresel tarifler olmalıdır
6 yorum:
aaaaaaa ozaman hemen blogunun doğum gününü kutlayayım. sevgili blog nice yıllara inş. bunu senmi yaptın hazırmı aldın hadi söyle çokkkkkkkkk güzel görünüyor çantama bakayım üstümde yetecek kadar para varsa bende kendime pasta aalayım çok kıskanç buldum kendimi yahu sevgiler canım benim
iyiki seni tanıdım
sadiye
merhaba canım blogunuzun yaşı hayırlı olsun inşallah daha uzun yıllar sağlıklı mutlu devam edersiniz iyi akşamlar
Canım,Bu aralar bloğumla pek ilgilenemediğim için yorumunu geç
açtım kusura bakma,
Ben bugün çıkıp kamkat meyvesini
bi sorup bakıvericem canım
Akşam tekrardan yazarım sana.
Bu arada bloğun..İyiki doğmuuuşş..
niçeee uzun yıllara diyorum..
Hep birlikte sevgi ve sağlıkla..
Görüşmek üzere canıım
bloğunun yaşgünü kutlu olsun nice nice yıllara daha,iyi akşamlar dilerim.
Canım,
Yeni adresinde ki blogunun yeni yaşı kutlu olsun.
Daha nice senelere.....
etkinliğe davet
"PORSELEN DEMLİK yepyeni bir etkinlik ile karşınızda…YÖRESEL LEZZETLER ETKİNLİĞİ 2-ET YEMEKLERİ
http://porselendemlik.blogcu.com
http://selmahlc.blogcu.com
http://birdemliksohbet.blogspot.com
http://kadininmutfagi.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır
etkinliğimizin ikinci ev sahibesi www.anemonunmutfagi.blogcu.com olarak 10/6/2008 ile 10/07/2008 tarihleri arasında 30 gün boyunca ben yapacağım konumuz:ET YEMEKLERİ
anadolunun zengin sofrasını evlerimize sunmak,bizi biz yapan değerlerimizin hünerli ellerle bütünleştiği yemeklerimizin tarih kokan hikayelerini sunmak ve bu lezzetleri siz değerli dostlarımızla paylaşmak…
sizde bu lezzet dolu maceraya davetlisiniz…
eğer sizlerinde sofralarında yer bulan kendi yörenize ait bir tarifiniz var ise tarifinizi bize ulaştırabilir böylece bir yerlerde kalmış lezzetleri tüm dostlarınızla hem paylaşmış olacak hem de yörenizin kültür ve değerlerini tanıtmış olacaksınız
yapmanız gereken şey;
hazırladığınız yöresel yemeğinizi ismi ,yöre adı ,tarifi ve birkaç aşama ile çektiğiniz fotoğraf ile bloğunuzda yada sitenizde yayınlayıp daha sonra ev sahibine yorum ya da e-posta ile haber vermek
örnek:
isim:adana kebabı
yöre adı:doğu akdeniz/adana
buraya ise tarifimizin resmi ile beraber detaylı anlatımı gelecek şekilde…
iletişim:kadininmutfagi@hotmail.com ya da www.anemonunmutfagi.blogcu.com
unutmayın tarifler sadece tarihi yöresel tarifler olmalıdır
Yorum Gönder