21 Mayıs 2008

İYİKİ DOĞMUŞŞŞŞ!


Baktımda ben mayıs ayında BLOGGER a geçmişim,1 yıl olmuş,pasta yemek için bahaneeee.
BLOGSPOT'taki 1. yılım vatana millete hayırlı uğurlu olsun! Hadi buyurun pasta yemeye.sevgiler...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

aaaaaaa ozaman hemen blogunun doğum gününü kutlayayım. sevgili blog nice yıllara inş. bunu senmi yaptın hazırmı aldın hadi söyle çokkkkkkkkk güzel görünüyor çantama bakayım üstümde yetecek kadar para varsa bende kendime pasta aalayım çok kıskanç buldum kendimi yahu sevgiler canım benim
iyiki seni tanıdım
sadiye

dantelistan dedi ki...

merhaba canım blogunuzun yaşı hayırlı olsun inşallah daha uzun yıllar sağlıklı mutlu devam edersiniz iyi akşamlar

Adsız dedi ki...

Canım,Bu aralar bloğumla pek ilgilenemediğim için yorumunu geç
açtım kusura bakma,
Ben bugün çıkıp kamkat meyvesini
bi sorup bakıvericem canım
Akşam tekrardan yazarım sana.
Bu arada bloğun..İyiki doğmuuuşş..
niçeee uzun yıllara diyorum..
Hep birlikte sevgi ve sağlıkla..
Görüşmek üzere canıım

yıldız dedi ki...

bloğunun yaşgünü kutlu olsun nice nice yıllara daha,iyi akşamlar dilerim.

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Canım,
Yeni adresinde ki blogunun yeni yaşı kutlu olsun.
Daha nice senelere.....

Adsız dedi ki...

etkinliğe davet

"PORSELEN DEMLİK yepyeni bir etkinlik ile karşınızda…YÖRESEL LEZZETLER ETKİNLİĞİ 2-ET YEMEKLERİ

http://porselendemlik.blogcu.com

http://selmahlc.blogcu.com

http://birdemliksohbet.blogspot.com

http://kadininmutfagi.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır

etkinliğimizin ikinci ev sahibesi www.anemonunmutfagi.blogcu.com olarak 10/6/2008 ile 10/07/2008 tarihleri arasında 30 gün boyunca ben yapacağım konumuz:ET YEMEKLERİ



anadolunun zengin sofrasını evlerimize sunmak,bizi biz yapan değerlerimizin hünerli ellerle bütünleştiği yemeklerimizin tarih kokan hikayelerini sunmak ve bu lezzetleri siz değerli dostlarımızla paylaşmak…

sizde bu lezzet dolu maceraya davetlisiniz…

eğer sizlerinde sofralarında yer bulan kendi yörenize ait bir tarifiniz var ise tarifinizi bize ulaştırabilir böylece bir yerlerde kalmış lezzetleri tüm dostlarınızla hem paylaşmış olacak hem de yörenizin kültür ve değerlerini tanıtmış olacaksınız

yapmanız gereken şey;

hazırladığınız yöresel yemeğinizi ismi ,yöre adı ,tarifi ve birkaç aşama ile çektiğiniz fotoğraf ile bloğunuzda yada sitenizde yayınlayıp daha sonra ev sahibine yorum ya da e-posta ile haber vermek

örnek:

isim:adana kebabı

yöre adı:doğu akdeniz/adana

buraya ise tarifimizin resmi ile beraber detaylı anlatımı gelecek şekilde…

iletişim:kadininmutfagi@hotmail.com ya da www.anemonunmutfagi.blogcu.com

unutmayın tarifler sadece tarihi yöresel tarifler olmalıdır

Gelibolu'm