30 Nisan 2013

Gelibolu Butik Çekiliş Yapıyor


Gelibolu Butik Çekiliş yapıyor,bizim kimden ne eksiğimiz var öyle değil mi ama arkadaşlar :)
Bizim çekilişimiz de öyle adam ayırmaca/kayırmaca yok,trip atmaca hiç yok,hile yapmaca aslaaa yok :)
Tek yapmanız gereken şey sayfamızı/blogumuzu beğenip/izleyicisi/takipçisi olmanız....
Ondan sonracığıma sayfamızdan yada blogumuzdan bir kuplecikte olsa bir paylaşımda bulunup çekilişimizi duyurmanız :)
Çekilişimizi ister blogunuzdan,ister facenizden,isterseniz twitterinizden,hatta çok daha isterseniz google +1 hesabınızdan bile duyurabilirsiniz,bu çekilişimizi duyurmak size nemi kazandıracak?
Tabii ki de çok şık,çok rahat bir çift Toms ayakkabı kazandıracak,ister bayan/ister erkek hiç farketmez seçeceğiniz bir çift Toms ayakkabı kazanana hediyemiz olacak..........
Çekilişimiz 1 Mayıs - 20 Mayıs 2013 tarihleri arasında olacaktır,şimdiden teşekkür eder paylaşım ve beğenilerinizi belirten yorumlarınızı bekleriz :)

2 yorum:

gül dedi ki...

Butikmi açtiniz hayırlı olsun Kardeşim,şimdi hemen blogumda link vereceyim :) Bana uğrayan çok ama bir selam veren yok :) temmbellikten diyorum ben siz ne dersiniz.Bana çıkarsa eğer bir ihtiyacı olana verirsin anlaştık değilmi. Hayırlı satışlar diliyorum,kolay gelsin İnşallah.

gelibolu17 dedi ki...

İnternet satışı Gül ablam,çok teşekkürler,valla ben uğrayamıyorum kimseye çokça uğrasam selam veririm selamsız pek çıkmam kusura bakma nolursun....Tamam öyle yaparım gül abla sağolasın ismini listeye yazıyorum... Selamlar

Gelibolu'm