23 Ekim 2012

Bond, Sony ile İstihbarat Topluyor!


23. macerasına çıkan James Bond’un yeni filmi “Skyfall”, 2 Kasım’da vizyona giriyor. Bu sefer MI6 saldırı altında ve James Bond hem arkadaşlarını korumak, hem de M’e olan sadakatini kanıtlamak zorunda. Sen de gerçek bir Bond hayranıysan, Sony’nin sürükleyici sosyal medya oyunu “AjanS” bir hayli ilgini çekecek.

Sony, “Skyfall” lansmanı ile birlikte geçenlerde açıkladığı sosyal medya oyununun ilk görevini dün verdi. Bond’un zihni sinir alet edevatları olmadan sıkıntıya düşeceğini düşünen Sony, “4 ekran ile Bond’a yardım et” görevini açıkladı. Q’nun verdiği görevde 4 ekran olarak TV – Tablet – Akıllı Telefon ve Laptop düşünülmüş. Bu 4 ekranın nasıl kullanılacağı da kullanıcılara bırakılıyor.

Q’nun sorusu ise şu şekilde:

“Eğer sen olsan, bu 4 ekrandan hangisini seçerdin ve o ekrana hangi özelliği eklerdin?”

Sen de bir ekran seç, farklı ve Bond’un işine yarayacak bir özelliği Twitter’da #M1benyaptım hashtag’i ekleyerek paylaş. En çok retweet edilen ve Sony jurisi tarafından seçilen fikirlerin sahipleri, Bond’un güvendiği Sony Xperia Tablet S, Gala Gecesi davetiyesi ve Bond 50. Yıl Blu-ray seti kazanacak.

Bakalım gerçekten Bond’a yardımcı olabilecek zihni sinir bir yanın var mı?

Yeni görevleri öğrenmek için, #AjanS hashtag’ini takibe devam et.




Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 yorum:

NoEngel dedi ki...

Merhaba,
Bayramınız mutlu,huzurlu geçsin. İyi bayramlar.

fuat gencal dedi ki...

Merhabalar,

Mübarek kurban bayramınızı en içten kalbi duygularımla tebrik ederim. Bu bayramda kalplerimiz sevinçle dolsun, sağlık ve huzur bizimle olsun, bütün acılarımız unutulsun, sevdiklerimiz hep yanımızda olsun, yaptığımız ve yapacağımız tüm dualarımız kabul ve makbul olsun. Kurban bayramınız kutlu olsun.

Adsız dedi ki...

Bayramın mübarek, kutlu, mutlu ve bol etli olsun abla. Nice bayramlara, sağlıkla ve huzurla... :)

eda dedi ki...

gulcancim bana ugramissin canim, fakat tatlini yemeden geri donmussun :( hiç, tatlisiz kavurmasiz bayram olurmu?olmaaaz ! bir elimde kavurma tabagi, bir diger elimde tatli tabagi kalbimde ise, en içten sevgi dileklerimi sunarak bayramini kutlamaya geldim "hocam!!!"

gelibolu17 dedi ki...

Geldim geldimmm,içim dışım et oldu inanın :) Biri bana sanki bayramın bol etli olsun diye dua etmiş gibi :) O kelle paça çorbaları,o kavurmalar,o pirzolalar,o etler,ben hangi birini sayayım :)
İnşallah Allah'ın izniyle 3. gününü ettik bayramın,yarın ikindiye kadar çocuklar gibi şeniz sonra bayram bitti diye üzüleceğiz...
Ama olsun kısmetse ömrümüz varsa yeni bayramlara kavuşuruz inşallah....
Yorum bırakan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,tek tek cevap yazamadığım için özür diliyorum...
Sevgiler,selamlar olsunn hadi ben size yemeğin üstüne bir kahve yapayım afiyetle içinki kırk yıl hatrımız olsun :)
hoş kalınn...Görüşmek üzere....

Gelibolu'm