1 Mart 2012

Eski Bir Dosta Yeniden Merhaba (Blog Tanıtımı)

Selamlar olsun herkeslere,güzelmi güzel,mutlumu mutlu ve huzurlu günleriniz olsun :)
Ver pozitifi verrrrrrr,ortam şenlensin biraz :) Ama ben gerçekten çok sevinçliyim iki gündür,eski ama eskimeyen,kendileri ortalarda görünmese bile varlıkları her zaman hissedilen,görmesen de,duymasan da (De ve da ları ayrı yazmam gerekiyor biliyorum ama imla kurallarına uymayı bir türlü beceremiyorum,burda olaya müdahale var oğluş tarafından :)
Ne diyordum Aylarrr aylar önce bir blogla karşılaştım ve çok beğendim,hoş paylaşımları okunmaya değer dini yazıları,inanılmaz güzel resimleri vardı hayran olmuştum,blogundan çıkamaz olmuştum ve en önemlisi bu blogger kendisine yapılan yorumlara cevapta yazıyordu hemde özene bezene,tabi ben o zamanlar öyle bir şey yapmıyordum onun bu davranışı çok hoşuma gitmişti ve bende artık bana yapılan yorumlara cevap yazar olmuştum ve ona yaptığım yorumlara bir süre sonra acaba ne cevap yazmış diye bakmaya gider olmuştum :) Hoş paylaşımlarımız oldu kendisiyle,güzel günlerdi,,,
Ve onun sayesinde çok değerli bloggerlar tanıdım birisi Bloggerın Yıldız'ı diğeri Tosunumun annesi ydi,sonra bu gönlü güzel kardeşim blogunu kapatmaya karar verip aramızdan ayrıldı çok üzüldüm,sayfasından çok severek kendisininde izniyle bloguma alıp eklemiş olduğum yazısını hep sakladım ve okudum çünkü orda "Pes etme sabret" diyordu bende sabredenlerden olmak istiyordum ,her şartta sabredebilmek,çok zor olsada bunu başarabilmek....(İstemek başarmanın yarısıdır) Neyse fazla duygusala bağlamadan konuyu toparlamak istiyoruım,bahsettiğim kardeşim o zaman "Saklı İnci-Meknun" idi....Şimdi tekrar aramıza dönmüş,yeni bir blogla bizlere merhaba demiş,kendisinide tanıtmış,teşekkür ediyorum kardeşime demekki gerçekten gözden ırak olan gönülden ırak olmuyormuş,bizde böyle düşünenlere şöyle cevap veriyoruz "Dediler ki ; gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki ; gönüle giren gözden ırak olsa ne olur..."
Hemen kendisini tekrar izlemeye aldım ve bu güzel haberi sizlerlede paylaşmak istedim,,,blogunda çok güzel mumlar ve sabunlar var mis gibi kokan bir blogu var anlıyacağınız,ben çok sevdim eminim sizde seveceksiniz,nede olsa o bizim "Saklı İnci"miz :) Selamlar olsun,yüreğimden yüreğine sevgiler gönderiyorum....
Burdan buyrun lütfen :)
http://aishasbazaar.blogspot.com/

12 yorum:

Âwdil dedi ki...

Hoş gelmis kendileri. :)

gelibolu17 dedi ki...

Awdil,
hoşgörmüştür umarım :)
Teşekkürler,selamlar...

Unknown dedi ki...

Gittim, ben de izlemeye aldım :) Çok güzelmiş blog, bayıldımmm o mumları, sabunları koklamak istiyorumm :)

Adsız dedi ki...

Kendilerine hoş geldin diyorum sevgiler

gelibolu17 dedi ki...

Banu,
evet bende istiyorum,hediye çekilişi düzenliyecekmiş galiba arkadaşım,bizde katılırız şans bu bellimi olur belki biz kazanırız,olmadı satın alırız :) sağolasın :)


sayanlaruya,
teşekkürler canım,,selamlar....

Bu arada ben aylar önce dedim ama o aylardan kasıt 2 yıl önceydi :) Zaman ne çabuk geçmekte,,,galiba iyiye ve güzele doyum olmuyor ondan güzel vakitler daha çabuk geçiyor :)

Aishas Bazaar dedi ki...

GülCanım güzel ablam Allah razı olsun..o 2 yıl nasıl gecti cidden ya..ama yeniden burada olmak ve sevdiğim arkadaslarıma kavusmak beni öyle mutlu ediyor ki..herşey inşaallah daha güzel olacak..çok teşekkür ediyorum..kocaman sevgiler ..

Naliya dedi ki...

gülcanım ne güzel konu açmışsın eline yüreğine sağlık.. işte insanın böyle dostları olmalı gözden ırak olsada gönüle girince gözden uzak olması hiçte önemli değil .o kalpler bir atar herzaman sende farkına varırsın gönüle koyduğunda.. saklı inciye bende hoşgeldin dıyorum ..umarım yol boyu beraber gidersiniz .. bende beraber :))

gelibolu17 dedi ki...

İnci'm,
hoşgelmişsin,Allah cümlemizden razı olsun inşallah,,,bak seni 4 dakika farkla kaçırmışım gördünmü yorum yapma saatinle :)Yalnız yeni ismini telaffuz etmek ve yazmak bana çok zor geldiği için İnci demeye devam ediyorum ben :) Bendende sana gelsin sevgiler,selamlar,hoş kal...

gelibolu17 dedi ki...

Leyla,
hoşgelmişsin canım,amin inşallah,,,hep birlikte daha güzel paylaşımlarda buluşmak ümidiyle :)
öpüyorum seni,selamlar...

çatlakkafe dedi ki...

Merhaba arkadaşım.Elif arkadaşımızdan sonra etkinliğe ben ev sahipliği yapabilirim herhalde beceririm bana yardım edersin değilmi? sevgiler

gelibolu17 dedi ki...

Nuray,
teşekkür ederim canım,tabi elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım :) selamlar :) görüşmek üzere,haberleşiriz yine :)

Adsız dedi ki...

Merhaba. Benzer bir madde ararken Google üzerinden web sitesi, web sitesi burada var. Çok iyi görünüyor. Ben daha sonra tekrar gelmek benim google bookmarks yer imi var.

Gelibolu'm