21 Aralık 2011

Ne "Çok yönlü blogger"mışım :) Yok böyle blogger ya olamaz :)



Dün yaşanan talihsizlikten sonra azmettim tekrar yazmaya karar verdim :)
Ne olduğunu anlamadım,yazım yayın aşamasına kadar normaldi,fakat kaydet dediğimde bi karaktersiz olduki sormayın gitsin,Davinci şifresi oldu mubarek :)
Sevgili N.NARDA bana "çok yönlü blogger" ödüllü mim hediye etmişti sağolsun,daha önce sevgili Kalemzade ve Pabuç sayesinde cevaplamıştım,benden istenen 7 gerçeğimide yazmıştım ama olsun,fazla gerçek göz çıkarmaz en fazla acıtır :)
Zaten 5 yıldır bu ve buna benzer tam 55 adet yazı yazmışım üşenmedim saydım :)
nedir bu kadar merak anlamadım gitti,ne işinize yarıyacak benim gerçeklerim acaba,hadi onu geçtim 5 yılda hakkımda öğrendiklerinizle beni yolda görseniz tanıyacak pozisyona geldinizmi bilemiyorum :)
Hoş görsenizde nolacaksa artık,aslında size puzzle hazırlasam olur,benim blogta el var,kol var,ayak var,gövde var,varda bir tek face (yüz)(kafa) yok :)Ne 100 süzüm bende ne kafasızım demi ama :)facebook varda ondada resim yok :) He valla aynı burdaki kahveli avatarım var :)Ne diyodum,blogumda olan parça pincik resimlerimi birleştirseniz ortaya yüzsüz bir resim çıkar çıksa çıksa :)Olsun 100 süz olmak 200 lü olmaktan her zaman iyidir.....

Ben size geçen yazımda demiştim ama dimi bu mimler dış mihrakların işi diye,yanılmamışım,işi gücü bırakıp araştırdım ve bu mimin kaynağının yabancı ve içinde ecnebice yazılar olan bir blog olduğunu gördüm :) İnanmazsanız sizde araştırabilirsiniz....

Mimin konusunu zaten biliyorsunuz bilmeyenlerde lütfen önceki yazılarıma baksınlar bir zahmet,hakkımdaki 7 gerçek. Ne gerçekmiş ya yaz yaz bitmedi :)

Şimdi merak edenler olacaktır mutlaka dün heba olan yazımdaki gerçeklerimi yazdım diye,yok onları yazmıyorum,çünkü benim kanaatime göre o yazı öyle karaktersiz olduysa mutlaka onda bir hayır vardır,onçün bugün başka gerçeklerimi yazacağım :)Tamam hadi itiraf ediyorum belki 1-2 si aynı olabilir,bakarsın şimdi Ülkü uğraşıp yazıyı düzeltmiştir görür mörür :) Ülküüüüüü,iki yazı arasındaki 7 farkı bulabildinmi canım :)
Bakın buraya dikkat çekiyorum,bu mimi bi kere cevaplayıp,ikinciye verileni almayanlar gibi burun kıvırmıyorum,ay ben cevapladım bu mimi kusura bakma tekrar yazamam demiyorum ;)aman iyi sen hayatının tek 7 gerçeğiyle otur öyle kös kös ölene kadar :)sakın değişme olurmu,mazallah biyerlerin incinir yazarsan :)sen beni değil ancak kendini kandırırsın (!)............................
Neyse gelelim gerçeklerimizle yüzleşmeye,hazırmısın?

1-Kış mevsimini fazla sevmiyorum,bana hep yaz olsa daha iyi olur :)
KIŞın tek sevdiğim ve bu yüzden katlandığım tek yanı kar yağması,yoksa....

"Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var
Tabiki ben böyle oldugum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var"
deyip geçiyoruz ikinci gerçeğimize....tırnınımmm
2-Çok sakarım sık sık bardak tabak kırarım,hatta o dereceki,evimde takım olan bişey yok :) Aman olsada zaten gelen misafirlerde takım takım gelmiyoki :)tabağıma bardağıma gelecekse hiç gelmesin,,,,hadi diyelim benim 12 kişilik yemek takımım var yemeğe 9 kişi geldi nolcak,sayı tamam olmadı diğer tabaklar boşta kaldı diye yemeği iptalmi edecem,Cumhurbaşkanlığı resepsiyonumu bu canım,diyelim 6 tane çay bardağım var takım,e bana olduda 7 kişi geldi o 7.ciyi eve almıcammı,sen sonra gel canım sana takım yetişmiyo :)dermişim....Hay ölürüm hiç bana göre değil böyle şeyler....
3-Uykucuyum biraz,hatta uykucu şirinin %99.9 u bende toplanmış diyebilirim :)
Diyorum şöyle kasım ayında bir yatsam uykuya mart ayında kalksam nasıl olur,ya kar yağarsa,o zaman çaldırın ben uyanırım :)
O aklından geçirdiğin şeyi sakın yazma yoruma kafanı kırarım senin :)
4-Twitter hesabım var ama kullanamıyorum de bi neden diye,dedinmi :)
Çünkü ben hiç bir zaman fikirlerimi 140 karaktere sığdıracak kadar zeki olamadım,olamıyacağımda :)
5-Uzun saç takıntılıyım,illa saçlarım uzun olacak,sevmiyorum öyle kısacık kestirilen saçı,hiç öyle olmadım olmuyacağımda inşallah,Rabbim istemedikten sonra....Bir kadına yakışan en güzel şey uzun saçlarıdır...
6-Nazara çok inanıyorum,azcık şüpheleneyim hemen kendime ve çocuklarıma nazar okurum,ama bu ne tezattır bilmiyorum nazar boncuğuda kullanıyorum,artıııı + evimden dışarı çıkarken mutlaka Ayetel kürsi ve Elham okurum...
7-Burayı çok seviyorum,hani yazarken kaybolmak diye buna denir herhalde,sanki duyanda memleket meselesi yazıyoruz sanabilir,küçük görebilir ama ben öyle düşünmüyorum,blog dünyasında olmayı,kendi lisanımca yazmayı,okumayı,özellikle yorum okumayı çok seviyorum,burda dinlendiğimi hissediyorum.....
8-Radyo dinlemeyi çok seviyorum,özellikle mutfakta iş yaparken mutlaka radyomun çalması lazım,yoksa yıkadığım bulaşıktan,yaptığım yemekten verim alamıyorum :)
9-Aylak aylak durmayı sevmiyorum bir elişi,bir kitap,bir bulmaca yada olmadı gazete,mutlaka oyalanıcak bişeylerim olması lazım,öyle boş boş oturmayı beceremiyorum :)

Olmuş,9 tane yazmışım bak (fazla fazla) inanmazsan sayda gör,hadi gel beraber sayalım :)
Şimdi geçen sefer bu mimi 10 değerli arkadaşıma hediye ettiğim için bu sefer kimseye yollamıyorum,ama eğer takipçilerim arasında cevaplamak isteyen olursa onlar için ucunu açık bırakıyorum ...

Hoş kalınız efenim,bu şarkıda son günlerde dinliyorum çok hoşuma gidiyor,hediyem olsun,lütfen önyargısız dinleyiniz,sevgiler,selamlar.....
haydi bakalım


15 yorum:

Pabuc dedi ki...

Teşekkürler samimi cümlelerin için..Benzmediğimiz yanlarımız ne çokmuş bak mim sayesinde öğrenmiş oldum :) Bu mimler iyi oluyor en azından farklı bakış açıları okuyor kendinle ilgili ayrıntıları da hatırlıyorsun...

Mesela ben tembelim sadece işime geldiği işleri yapmayı severim onun dışında ver elime bir kitap başka bir şey aramam yapmam da :) Bir de film izleyeyim bol bol ohhhhh ne güzel...

Kısa saçı çok severim özellikle rengi de açık renkse;) istediğin gibi şekil alıyor dökülme sorunu da çok yaşamıyorsun,tamamen tembellikten sanırım benim bu sevgim ..Hemen şekil alıyor şöyle bir sprey iki sağ sol tara al sana şık bir saç :)

Sen böyle mimleri seviyorum dersen inan kurtulamazsın mimlenmekten :) İlk akla gelen kişi oluyorsun bilesin..Gerçi sen de bu neşe olduktan sonra ne mimler cevaplarsın sen :)

Sevgi ve huzurla kal..Her daim inşaallah..

N.Narda dedi ki...

Valla bu yazdıklarınızdan şıp diye tanırım sizi yolda görsem. Gelin bi İzmir tarafına,alo deyin, şu şu şu yerde,şu sokaktayım, şıp diye tanımazsam :))

Teşekkür ederim. Çok tatlısınız ya:)
Allah nazardan saklasın:)
3,4 ve 5 numaralarda da tıpatıp aynıyız yani.

N.Narda dedi ki...

Şarkı da fena değilmiş.

Adsız dedi ki...

2. maddeye binaen:
Bende de var sakarlık. Eşimle ikimiz için aynı desen kahve kupası alırız. Bir süre sonra ben onların birini kırarım, tek kalır. Bir daha alırız yine aynısı olur. :) Kupaların çoğu tek tek kaldı. Artık alırken herkes kendine zevkine göre renk ve desen seçerek alıyor. Zaten ben onları tekliyorum nasıl olsa. :)

gelibolu17 dedi ki...

Pabuç,
rica ederim :) Evet seviyorum mim cevaplamayı o yüzdende gelip beni buluyolar,onlar beni bulmazsa ben onları buluyorum :)
Film izlemeyi bende çok severim hele haftasonu olursa yayıla yayıla,rahat rahat,iki gün tatil yapıcaz şunun şurasında demi ama :)

saçlarımın rengiyle oynamayıda sevmiyorum ben ama doğal kendi renginde seviyorum.

Sevgiler,selamlar bizden gelsin,teşekkürler...

gelibolu17 dedi ki...

N.Narda,
iddiaya girelimmi? Ben diyorumki tanıyamazsın :) İzmir tarafına bir yolum düşerse eğer mutlaka alo derim ama önce alo diyecek telefon lazım,orda bir kaç tane sevdiğim blogger var Afet ve Yıldız ilk aklıma gelenler,ama maalesef öyle keyfi gezmelere çıkamıyoruz eşimin işi dolayısıyla ama eğer sizin bu tarafa yolunuz düşerse beklerim :)

Ben teşekkür ederim,sevgiler...

gelibolu17 dedi ki...

Yolcu,
o kupaların bendende çekisi var ya sorma gitsin :)
özenip alıyorum ama bir süre sonra tek kalıyolar dediğin gibi,olsun aman züccaciyeciler açmı kalsın,onlarda ev geçindiriyor sonuçta :)

Elif'in defterinden (mndlna) dedi ki...

:) çok eğlenerek okudum, kalemine sağlık:D

Volkan DENİZ dedi ki...

Hem kış uykusundan bahsedip hemde yerinde duramayan bir kişi olmak nasıl bir şeydir ki? :)

Enerjinizin etrafınıza ışık saçtığından hiç şüphem yok. Her zaman da öyle olsun..

Bol güneşli günler... Sevgilerimle...

abherî dedi ki...

Yazdıklarınızı öyle keyifle okudum ki.. :)
Hal-i pürmelâlime merhem oldunuz, teşekkürler içtenliğiniz ve doğallığınız için...

gelibolu17 dedi ki...

Elif,
Teşekkürler canım...
Senin hediye çekilişinle ilgili haberi az sonra blogumun sağ tarafına ekliyeceğim...sevgiler :)

gelibolu17 dedi ki...

Sevgili Nutukçu,
İşte insan biraz dengesiz olunca böyle birbiriyle zıt davranışlar sergileyebiliyor :)
sabahları erken kalktığım için ve ne kadar çok istesemde gün içinde asla uyuyamadığım için böyle bir hayalim var :)
Teşekkür ederim,sevgiler,selamlar
Yüreğimizdeki güneşin hiç batmaması dileğiyle...

gelibolu17 dedi ki...

Abheri,
okumaya ve yorumlamaya değer bulduğunuz için ben teşekkür ederim :)
Sizin "Yeni yıldan beklentileriniz nelerdir" miminizide unutmadım,sırada o var az sonra yayına gelicek belki...selamlar :)

Adsız dedi ki...

Bunu fark etmemiştim. Mimi perçinlemişsiniz. Helal olsun. :)

gelibolu17 dedi ki...

Kalemzade,
Teşekkürler...selamlar :)

Gelibolu'm