29 Eylül 2011

Çok Mutluyum :)

Yani bilirsiniz öğrendiniz artık öyle pek burdan acılarımı ve sevinçlerimi paylaşmam,ama siz paylaşın seve seve sizinkilere ortak olurum,rahatlıkla omzumda ağlayabilirsiniz,birlikte yerlere düşene kadar gülebiliriz,ama lütfen aynı şeyi benden beklemeyin :) Ben öyle her anımı,heyecanımı,duygumu,özelliklede sıkıntılarımı burdan paylaşmayı sevmiyorum,"kol kırılsın yen içinde kalsın" istiyorum,e ama o zaman sen yazdıkalrınla çelişiyorsun diyebilirsiniz,olabilir deyin :) Ama ben böyleyim....Sabah biliyorusunuz bir önceki yazıdan,şablonumu değişitrmiştim,hiçmi hiç beğenmedim,çabucak işimi bitirip yeniden düzenlemek istedim,ve yiğidi öldürüürüm ama hiç bir zaman hakkını yemem,Google emmim kırk yılın başında doğru bişey yapmış :) gel bi öpeyim...
ne yapmış biliyomusunuz,önceki şablon değişikliklerimden bildiğim için bazı resimlerim,html kodlarım kayboluyordu sonra ben onalrı yedekten ekliyordum,yine öyle olacak sandım,hatta küçük oğluş az önce okuldan geldi dedimki anneciğim şablonum bozuldu onu yapmam lazım,herşeyinmi silindi dedi,bazıları silinmiş olabilir dedim,ama yanılmışım,her bi şeyim yerli yerinde duruyor,,,nasıl sevindim anlatamam...
çok sevdiğim bir söz vardır "Allah garip kulunu sevindireceği zaman eşeğini bir kaybettirirmiş,bir buldururmuş"
inanın bende öyleyim şu anda...Teşekkürler google amca :) I love you google amca,eeee zamanında seni çok eleştirmiştim şimdide övme zamanı :)
Sadece sonbahar mevsimindeyiz diye bu kuşlu pastel renkli şablonu özellikle seçtim,pek sevmem sonbaharı ama bu sefer böyle olsun istedim ;) Nasılsa gene kurtlanırım ben değişirm sonra....
Artık bu güzelliğin üstüne bir demlik çay iyi gider değilmi,hadi içelim o zaman,,,Afiyet olsun :)


Sevgiyle kalın,selamlar...

15 yorum:

gelibolu17 dedi ki...

Yada siz şöyle diyebilirsiniz.
"Gelibolu17 şablonuna kuş kondurmuş" :):) :)

Adsız dedi ki...

Sablonda onemli ama daha cok icerik onemli buraya gelip goturen icerik canim, ve bende bundan sonra dertlerimi paylasmicam iyi yapiyorsun gercekden, en dogrusu.

gelibolu17 dedi ki...

Evet canım haklısın,kimse buraya bizim kara kaşımız kara gözümüz için gelmiyo,faydalanabileceği bir şeyler bulmak için geliyor,doğru karar vermişsin,,,sevgiler :)

boncukdevrim dedi ki...

bir güsel kurabiye yapmisim gülcanim,bi kosu gel al ok öptümm

muhabbetsofrasi dedi ki...

yeni şablonunu güle güle kullan :)

ihyaca dedi ki...

Gülcancığım, yeni hali pek güzel olmuş buranın,ben çok beğendim. Hep gül sen, hep mutlu ol inşallah :)
Sevgiler..

gül dedi ki...

Sevinmene çok sevindim kardeşim.:) önce şu sağdaki Çayımı bir alayım ellerine sağlık pek güzel olmuş ama,siz karanfil kullanmıyormusunuz kardeşim.)sabahtan bana baya bir ilham gelmişti önce sizden başlamak istemiştim yazdım yazdım bakıyorum yok yok Allah Allah olamaz dedim acaba gidiyorda onaylanacakmı yoksa.neyse görmeyince,inşallah gitmiştir dedim ama malesef gelmemiş neyse sağlık olsun.Alla'a emanet olun.

SÖZÜN ÖZÜ - SALİH YILDIRIM dedi ki...

Teyze yeni şablonun vatana millete sana tüm bloggercanlara hayırlı olsun. Kuşlara iyi bak ama :)) yemini suyunu eksik etme olur mu ?

Bir demlik çayı tek başına içsen bizi çağırma emi :))

Bişeyleri kaybetmeden değeri anlaşılmazmış derler. Ama sen yine de google emiye fazla güvenme, adamı yarı yolda bırakır.
Hayde görüşrük teyzecim.
SEvgiler
SAygılar...

gelibolu17 dedi ki...

Boncuğum,hemen geliyorum,yada az sonra,dur önce bir çayları tazeliyeyim :) elleirne sağlık canım,öpüyorum,yayınlayıp haber vericem,teşekkürler :)

gelibolu17 dedi ki...

Muhabbetsofrası,teşekkür ederim :)

gelibolu17 dedi ki...

İhyaca,beğenmene sevindim canım :) Amin cümlemizde inşallah :) selamlar...

gelibolu17 dedi ki...

Gül ablam işte bloggerin azizliği bazen böyle terslikler yapıyor...onun adına ben özür dilerim,neler yazmıştın merak ettim gene yazarmıydın? Çekicem ben onun kulakalrını :)çayı karanfilli yapmıyorum ben ama içtim tadını biliyorum güzel oluyorda ben yapmıyorum işte :)
Teşekkürler sende Allah'a emanet ol her daim,selamlar :)

gelibolu17 dedi ki...

Sözünözü yeğenim,hoşgelmişsin,çay yine var ama bak bu seferde sen yoksun,denk gelmiyosun napim :)
Kuşlara bakarım,gerçektede severim hayvanları,halihazırda beslediğimiz bir muhabbet kuşumuz ve japon balıklarımız var zaten :)
Google emmiye şablonumu eski haliyle muhafaza ettiği için o kadar iltifat ettim bugüne özeldi,yosam pek günvenmiyorum,yarın bi arıza çıkarsın gene ben ona söylenirim :)
görüşmek üzere kendine iyi bak,Allah'a emanetsin emi,sevgiler...

Peygamberim İzinden dedi ki...

Selamünaleyküm hayırlı cumalar ben de çok pipirikliyim sıksık şablon değiştiririm. Seviyorum işte huyum kurusun inşaallah içeriğimiz de güzel olur...
Allah'a emanet olun..Nice nice mutlu günlere google amcan seni de bizide üzmesin! şaka maka çok alışmışım bloglarıma...
Allah yar ve yardımcın olsun.

gelibolu17 dedi ki...

Ve aleyküm selam Emine ablam,hoşgeldin,biliyorum evet senin önceki şablon bende sorun çıkarıyordu ama şimdi değişmiş sorunda çıkarmıyo,eline sağlık güle güle kullan :)
Sende Allah'a eemanet olasın,sevgiler,teşekkürler :)

Gelibolu'm