4 Ağustos 2011

Doğum Günüm Hatrına :)

04.08.1974 Tarihinde LEYLEKLER mi getirmiş beni :)
E ama bize küçükken öyle söylerlerdi,benide LEYLEKLER getirmiş,ondan çok seviyom ben leylekleri herhalde :) Özelimden pek bahsetmeyi sevmediğim için bu zamana kadar hiç böyle bir yazı yazmadım,buda ilk ve son olacak muhtemelen :)
"Andolsun, Biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele". (BAKARA SURESİ / 155) Rabbim layıkıyla sabreden kullarından olmayı nasip etsin cümlemize,bende bir kaç yıldır sağlığımla imtihan ediliyorum herhalde diye düşünüyorum,düşünüyorum ama çok şükür hiç bir zaman hastalıklarımı çanta gibi kolumda taşımıyorum bazıları gibi :(
ne zaman başımıza ne geleceği hiç bellli değil,akşam sağlıklı olarak yatağına yatarsın sabah hasta olarak kalkarsın,yada bir trafik kazasında bir uzvunu kaybedebilirsin,ölüm ayrılığının acısıyla kavrulabilirsin,,,
Hiç bir zaman başıma olumsuz bir durum geldiğinde neden ben diye düşünmedim,hep bunların benim için birer imtihan olduğunu,kimbilir hangi günahıma keffaret olduğunu düşündüm,en son yaşadığım sağlık sorunuda öyleydi,Allah'ın sevgili kuluymuşum demekki çabuk atlattım şükür,neyse ya öyle kimsenin kafasında soru işaretleri yaratmak değildi niyetim,sadece içimden gelenleri yazdım doğum günüm hatrına,içtiğim bir bardak suyun,aldığım her nefesin kıymetini daha iyi anlamaya çalışıyorum sadece :)
Onun için belkide bir yaş daha büyüdüm diye bu yıl ayrı bir seviniyorum :)
Yeni yaşımız bana ve oğluşuma ve beraberinde sevdiklerime,sevenlerime sağlık,sıhhat,huzur,hidayet,mutluluk ve afiyet getirsin inşallah,getirsinki bizde enerjimizi olumlu yönde yansıtalım etrafımıza :)

Sevgiyle kalın,selamlar :)


Bu şarkıda çok hoşuma gitti buraya iliştiriverdim :)
Keyifli dinlemeler olsun,pastada sonra gelecek inşallah :)


38 yorum:

gelibolu17 dedi ki...

Bu günlük yorumlar serbest olsun anında yayınlansın :) Çok işlerim var çıkmam lazım 11 de mukabelem başlıyacak bildiğiniz gibi evimde,misafirlerim gelicek hazırlanmam lazım :)
Yorumlarınız askıda kalmasın istedim....Yarın gene onaylı yaparım....Hoş kalın,bir fırsatını bulup tekrar pc başına geldiğimde görüşmek üzere,sevgiler....

gelibolu17 dedi ki...

Hepimiz bir masal kahramanı değilmiyiz zaten kendi masalımızın kahramanlarıyız aslında :)Bir varmışız bir yokmuşuz,ama önemli olan nasıl varolup nasıl yok olduğumuz...

Pabuc dedi ki...

Allah gönlündekileri ömrüne hayırlısıyla versin...

Doğum günün kutlu mutlu olsun bol hediyeli geçsin...Hayırlı ,uzun bir ömrün olsun tüm sevdiklerinle.Doğum günleri bence çok önemli (öyle pastaya mum dikmek gibi basit bir önem de değil) SEvildiğimiz için gönderildiğimiz Dünyaya ilk adımımız..Sevildiğimiz gibi sevgiye layık olabilmemizi nasip etsin Rabbim...

Sen de bu güzel günde dünyaya gelmişsin Rabbim bir an bile pişmanlık vermesin burada olduğuna dair...Sevdiklerin ve sevenlerin her daim yanında ve etrafında olsunlar...(amin)

Seni tanımıyorum (yani bir birimizin hayatını görerek öğrenemedik) sadece bu mekanda senin nasıl biri olduğunla ilgili düşüncelerim var..Rabbim bu enerjini hiç azaltmasın...pozitif birisin diye düşünüyorum ve öyle de kal inşaallah...

Yeni yaşın ,sevgi, huzur ve bol bereket getirsin her türlü olumlu şetylerde inşaallah...

Saygı ve sevgi bizden sana gelsin...

Huzur ve dua ile...

humeyra dedi ki...

İyi olmuş da doğmuşsun. Yazını severek okudum.

cecil dedi ki...

iyiki tanıştık ..
mutlu huzurlu yıllar diliyorum tüm ruhumla :)

gelibolu17 dedi ki...

Pabuç hoşgelmişsin canım,tarif eklemeye gelmiştim etkinlik için yorumlarınızı görmemezlikten gelemezdim....Amin güzel duaların için güzel dileklerin sözlerin için çok teşekkürler :)
İnanki sen öyle baktığın için öyle görüyorsun beni ve bunu her fırsatta dile getiriyorsun mahcup oluyorum,sağolasın güzel insan,,,sevgiyle kal,selamlar :)

gelibolu17 dedi ki...

Hümeyra,hoşgelmişsinn,teşekkürler :)Sevdiğine sevindim...selamlar :)

gelibolu17 dedi ki...

Seçil,iyiki tanışmışız canım iyiki :)
Çok teşekkürler hayatımda olduğunuz için,sevgiler,selamlar :)

yemekbiraşk dedi ki...

doğum günün kutlu olsun gülcancım...

kpsszede dedi ki...

Kutlu olsun yeni yaşın,hayırlar ve mutluluklar getirsin...

Ülkü dedi ki...

Nice yıllara sevdiklerinle sağlıkla huzurla mutlulukla öptüm :)

mandalincikmazi dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla huzurla ve sevdiklerinleeeeeee nice yıllara ..

Adsız dedi ki...

Neşeli bir insan gördüm mü yanımdakilere hep "bakın bu adam ölmez, ona takılan da ölmez" derim. Neşeli insanlar çevrelerine de yaşama sevinci verirler ve ben sizde bunu gördüm.

Allah sağlıklı, huzurlu, bereketli, hayırlı ve sevdiklerinizle geçireceğiniz uzun bir ömür nasip etsin.

Sazan dedi ki...

Nice nice yıllara gülüm...

Gül yüzünün gülmeye ve huzur vermeye devam ettiği ve tabii ki bu arada huzurla dolduğu nice güzel yılların, yaşların olsun.

İyi ki doğdun, iyi ki tanıdım seni...

Seni seviyorum...

Volkan DENİZ dedi ki...

Enerji dolu ve bu enerjiyi kelimelerinde bile yaşatabilen nadir insanlardansınız. Yeni yaşınızda da sevdikleriniz ile birlikte ve eski mutluluğunuzdan çok daha mutlu yaşamanız dileği ile. Doğum gününüz kutlu olsun.
Bu arada yemek tariflerinden birini yapmayı denedim, gerçekten. Beni bile gaza getirdiniz. Neye benzediğini anlayamadım, sizin fotolardaki ile hiç alakası olmadığından yiyemedim ama tekrar deniycem. O yaptığım prototipti. :)
Sevgilerle... Bu arada yemek yapmayı bilenlerden değilim, denedim sadece.. :)

ihyaca dedi ki...

Çabuk elimdeki şu paketleri al,kollarım koptu.Bu pasta senin için,kalorisi az olsun diye meyveli seçtim.Mumlarını üfle,sonra buradaki arkadaşlara da ikram edelim.Hurma da var,bir de sana özel bir doğum günü hediyesi.Biz gidince paketi açarsın ve umarım beğenirsin.Seni Allah için gerçekten seviyorum kardeşim,iyi ki doğmuşsun,iyi ki tanışmışız.Rabbim iki dünyada o gülen yüzünü hep güldürsün inşallah.Gönül dolusu sevgiler benden sana :)))) Nice yaşlara,Allah'a emanet ol kıymetli kardeşim :)))

Adsız dedi ki...

Sevdiklerinle mutlu huzurlu uzun yillar diliyorum iyi dogdun guzel insan optummm.

gelibolu17 dedi ki...

Seval,çok teşekkür ederim canım :) Selamlar...

gelibolu17 dedi ki...

kpsszede,çok teşekkür ederim,selamlar sevgiler :)

gelibolu17 dedi ki...

Ülkü,teşekkür ederim canım :) selamlar,sevgiler....

gelibolu17 dedi ki...

Yıldız'ım,hoşgeldin teşekkürler,oleyyyy görrdünmü bak bir yaş daha büyüdüm :) sevgiler,selamlar :)

gelibolu17 dedi ki...

Yusuff,teşekkür ederim,Amin güzel duan için :)
Yani sen şimdi diyosunki ben uzun yaşamanın sırrını keşfettim,gelibolu ablaya takılalım,uzun yaşayalım :) Allah seni netmesin :) selamlar,sevgiler....

gelibolu17 dedi ki...

Yusuff,teşekkür ederim,Amin güzel duan için :)
Yani sen şimdi diyosunki ben uzun yaşamanın sırrını keşfettim,gelibolu ablaya takılalım,uzun yaşayalım :) Allah seni netmesin :) selamlar,sevgiler....

gelibolu17 dedi ki...

Sazan'ım,hoşgelmişsin.
çok teşekkür ediyorum,gel sana şöyle sıkı sıkı bir sarılayım,bende seni seviyorum,iyiki hayatımdasın,iyiki tanımışım seni,sevgiler,selamlar...Öptüm kocaman :)

gelibolu17 dedi ki...

Edakcks,hoşgeldin canım,demi ama,iyikide doğmuşummm :) teşekkürler,sevgiler :)

gelibolu17 dedi ki...

Sevgili Volkan Deniz,çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)
Hangi yemek tarifimi denedin söylersen yardımcı olabilirim belki,ilk seferde olmadıysa yılma bencede tekrar denemelisin,sevgiyle kal,selamlar,teşekkürler :)

gelibolu17 dedi ki...

İhyaca,hoşgelmişisn canım,yorulmuşsun buralara kadar,ayaklarına sağlık,pasta,hurma ve hediyeler için çok teşekkürler,çok naziksin,hiç gerek yoktu dermişimmm :)
hediyeyi niye herkes gittine açacamki herkesin yanında açayım olmazmı,yoksa kıskanıp diğer arkadaşlardamı aynından ister :) peki sen nasıl istersen öyle olsun,bakalım içinden ne çıkcak çok merak ediyorum :)
Bend esnei Allah için seviyorum,güzel dileklerini alıyorum başımın üstünde yerleri var,send eAllah'a emanetsin,hayırlı cumalar,selmalar,sevgiler :)

gelibolu17 dedi ki...

Hazan'ım,hoşgeldin,o senin güzelliğin biliyosun. Teşekkürler,bende öptüm,sevgiler,selamlar olsun gurbet kuşuma :)

muko dedi ki...

bu dünyaya geliş amacamız imtihan değil mi? hepimiz bir şekilde imtihan ediliyoruz,rabbim o imtihanları aşılır kılsın inş,şafi ismi ile şifa versin inş tüm hastalara ve sizede:::

doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı ve huzur dolu yıllar sizinle olsun

sevgiler

gelibolu17 dedi ki...

Amin canım,çok teşekkürler,hoşgeldiniz...sevgiler,selamlar olsun :)

Adsız dedi ki...

Doğum Günün Kutlu Olsun kardeşim. Nice yaşlara sağlıkla, mutlulukla, onurla, başarıyla, sevgiyle ve güvenle ulaşırsın İnşallah. en kötü günün böyle olsun.

gelibolu17 dedi ki...

Çok teşekkür ederim,Amin cümlemizin inşallah :)Selamlar,sevgiler....

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar canim,
yeni yasin hayirli olsun, saglikli ve mutlu nice yaslara insallah, sevgilerimle.

Hayirli Ramazanlar dilerim....

Volkan DENİZ dedi ki...

Çiğ köfte tarifiniz vardı. onu denedim ama olmadı. Şimdi de tarifi sitede bulamıyorum. Ben en iyisi bu tip işlerden vazgeçeyim :)
Sevgilerle...

gelibolu17 dedi ki...

Hoşgeldin canım,teşekkür ederim :) Sanada hayırlı Ramazanlar olsun,sevgiler,selamlar :)

gelibolu17 dedi ki...

Sevgili Volkan Deniz,etkinlik tarifleri öne geldiği için çiğ köfte geride kalmış,ama üzülmeyin tarif ayağınıza kadar geldi,,,bir tıkla kapınızda :)wordpress yorumunuza bakarmısınız :)teşekkürler,selamlar....

usta28 dedi ki...

Hatırlarmısın!
Doğduğun Zaman, Sen Ağlardın, Gülerdi Alem.
Öyle Bir Yaşam Sürki ;
Mevtin Sana Hande olsun,
Halka Matem :)

Bir yıl daha bitti, ama
sakın üzülme
zaman çabuk geçiyor diye...
Unutma ki
herkes aynı şeyi yaşıyor.
Bu yılın sonunda geriye baktığında
umarım
"harika bir yıldı"
dersin..
Dileğim bugün dilediğin
tüm dileklerinin gerçek olması.
Geleceğini oluşturacak her yeni gün,
bir önceki günden daha güzel,
isteklerine uygun ve
seni mutlu edecek şekilde olsun!


Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce, gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, Bu yolu ben nasıl aşarım? korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.

gelibolu17 dedi ki...

Sevgili Usta28,çok teşekkür ederim :)
Sevgiler,selamlar olsun....

Gelibolu'm