22 Ağustos 2011

Beni Kategorize Etme :)

Sevgili "Nutukçu" Sağolsun,beni "En Çok Eğlendiren Blogger" seçmiş....
Şimdi buda nerden çıktı dedim kendi kendime,aslında geçen gün böyle bir şey görmüştüm sevgili "Nesliname" arkadaşımda,buda ne olaki deyipte bakmaya gittiğimde "Blogger N'lerini seçiyor" diye bir yazıyla karşılaştım,okudum,yetmedi bidaha okudum,laf aramısda bir kez okumakla bişi anlamıyom ;)
Sevgili "Nesliname" ayrıca beni "En Çok Bilgilendiren Blogger" seçtikten sonraaaa ve itiraf ediyorum bu kategoriyi ben uydurdum ve kendisini beni seçmesi konusunda ikna ettim :)
"Ennn,En Hanım Hanımcık Blogger" seçmiş :)
Haydeeeeee bilgici geldi hanımm,bilgilerim var :) işte diyorumya bakış açısı,nerden baktığına bağlı ;)
Ayrıca birde sevgili "Yolcu" yorumunda belirtmiş,demişki,"On parmağında on marifet olan Blogger" kategorisi olsa bende sizi oraya koyardım demiş,innamıyosan ahanda bak yorum orda oku :)
Çokk "Kategorize" oldum çoook...
+ııııııı Sevgili "BirYazarsam" beni "En çok eğlendiren blogger " seçmiş,,,Teşekkürler,sevgiler :)
Bakalım,bakalım benim blogun N'i kaçmış,B'oyu Kaçmış,ay kim nereye kaçmış :)

Ama arkadaşlar nesliname'yede söyledin,nutukçu'yada söyledim,ben bu şeyi mim olarak görmüyorum,bak baştan söylüyorum kızmaca darılmaca yok,sonra aa bu ne kadar kaba bir kadın demeyiniz lütfen :)
Şimdi neden mim olarak kabul etmediğimi yazacağım,ayrıca ben böyle bir olayı yani Bloggerin N'lerini seçme olayına tamamen karşıyım;)
Atıyorum bana göre iyi yazan blogger diğerine göre kötü yazıyodur,beni güldüren,bir başkasını güldürmüyordur,benim sevdiğim,gizli gizli takip ettiğim blogger beni sevmiyodur,milleti zorla niye böyle bir şeyle karşı karşıya bırakıyosnuz :)
Ayrıca burda ortaya çıkan sonuçları kim topluyor,kim organize ediyor,kim yazılan yazıları kontrol ediyor,bilmek istiyorum,ne zaman neye göre açıklanacak sonuçlar,bak şimdi beni kategorize etme daha bu konudan ben çok geyik çıkartırım ;)
Hadi boyumuzu,yaşımızı,neleri sevdiğimizi merak ettiniz,kırmadık cevapladıkta iyice yüz buldunuz,bi taraflarınızdan yeni yeni icatlar uydurur oldunuz :P
İyide güzel kardeşim,bak sözüm "nesliname" ve "nutukçu"ya değil sakın ola yanlış anlaşılmasın,bu şeyi ortaya ilk atan zerzevata,nolcak sen bloggerın enlerini öğrenince,he nolcak :)
Sana inat bütün şıklara kendi adımı yazacağım :)

Yazının başlığı " Blogger N'lerini seçiyor ! "şeklinde olmalı.. Bir bütün halinde ilerlemeliyiz. Her kategori için en fazla 3 kişi yazabilirsiniz..  (Sadece bir kategori için 5 tane yazma hakkınız var. Çoğumuzun blog açmasına sebep olan şey, kendimizi anlatmak.) Ekstradan 1 kategori daha ekleyip, seçiminizi yapabilirsiniz. Kategori açarken tercihinizi mümkünse en zeki, en güzel, en akıllı gibi şeylerden yana kullanmayın. Tamam birbirinizi tanıyor olabilirsiniz. Ama burda genel bi seçimden bahsediyoruz ve birbirimizi sadece yazılarımızdan tanıyoruz. Yazılardan yola çıkarak sonuca varabileceğimiz kategoriler olmalı. (Kişileri rencide edecek, küçümseyecek türden kategorilere kesinlikle yer vermeyin.)  Aynı kişiyi birden fazla kategoriye yazabilirsiniz
Şimdi sevgili "nutukçu" yu kırmamak adına kendisine çok teşekkür edip,Blogger'ın

değilde kendi EN'lerimi yazıyorum,,,

İşte benim adaylarım...
En İyi Tasarıma Sahip Blogger : Boncuk Dewrim
En Güncel Blogger : Can Kenarı
En Meraklı Blogger : Mari
En Çok Gezen Blogger : Yolcu
En Çok Bilgilendiren Blogger : Türkiye ve Hayata Dair
En Çok Kendini Anlatan Blogger : Hayatabalıklama
En Çok Eğlendiren Blogger: Yusuff
En Akıcı Yazan Blogger: Derin

Bu kadar sevgili gönül dostlarım,,,,şarkıda hediyem olsun,keyifli dinlemler,sevgiler,selamlar...
Sürçü lisan ettiysem affola ;)

20 yorum:

Adsız dedi ki...

Adim gecmis tesekkur ederim canim, senin icin yazmaya devam.

Adsız dedi ki...

Diger bloglari bilmiyorum ama gercekden derin akici okunasi bir blog ve seninkide eglenceli.

Volkan DENİZ dedi ki...

Bu yazını okuduktan sonra ne kadar da doğru düşünmüşüm. en çok eğlendiren blog olduğuna dair diye düşündürdün. Eğlendiriyosun ama eğlenemiyosun galiba. Bu kadar sorgulamak niyeki? İstemezsen katılmazsın olur biter. Bazen bu tip oyunlar oynanmalı ama çokda veryansın etmeden, hani eğlence olsun yada sohbet olsun anlamında belkide. Hepimiz bir şeyler yazıyor, paylaşıyoruz ve dertleşiyorua. Birileri de böyle bir şey başlatmış neden bu kadar sert olduğunu anlayamadım. Boşver.. böylesi bir şey için bu kadar tepkiye ne gerek var. Memleket meselesi değil bir fikir alışverişi sadece...
Sevgilerle, gülen yüzün hiç solmasın...

gelibolu17 dedi ki...

Hazan,rica ederim canım,bencede yazmaya devam son sürat,,,sevgilerimle,selamlar olsun gurbet kuşuma :)

Adsız dedi ki...

Hiç dokunmasalar hayatımı evde geçirebilirim Gelibolu. :)

Ben de seni eğlendiren değil, on parmağında on marifet bloğu olsaydı ona aday gösterirdim. :)

gelibolu17 dedi ki...

Sevgili volkan deniz,memleket meselesi değil ama bir blog meselesi inanki,bloggera erişim engellendiğinde o kadar çok acayiplik gördümki,,,mimleri seviyorum ve bunu her fırsatta dile getiriyorum,nette olduğum sürece mim cevaplamaya devam edeceğim,ama bugün cevapladığım mim değil,sadece birilerinin reyting yaratmak uğruna mubarek ramazan ayında yaptığı saçma sapan bir şeydi,sorgulamam lazımdı,hani burcu seni uyandırmak için paslamıştıya bu şeyi sana,işte bende birilerini uyandırmak adına,bu şeyi cevaplamalıydım,kendi tarzımda,kendi cümlelerimle,emin ol bu şeyi ortaya atanlar kendileri ortada görünmiyecekler bile,aynı bloggera erişim engellendiğinde görünmedikleri gibi,halimizi anlamadıkları gibi,iki üç tane canı sıkılan şahıs,işi gücü yok bütün gün oturup ne uydursak diye düşünecekler,böyle şeyler ortaya atacaklar,bende bana denk geldiğinde böyle psikopata bağlıyacağım,,,,,,,,
sevgiyle kal,selamlar olsun,okumaya ve yorumlamaya layık bulduğun için teşekkürler :)

gelibolu17 dedi ki...

Yolcu,teşekkürler ziyaretiniz ve yorumunuz için :) Kİmbilir belki bir gün oda olur,bellimi olur,"on parmağında on marifet" blogger gelibolu17,hehheee,bunu not ediyorum bir taraf :)
sevgiler,selamlar...

Volkan DENİZ dedi ki...

Peki öyle olsun, bu alemi benden daha iyi bildiğin muhakkak. Ama sen genede bu tip konular için piskopata bağlama.
Sevgilerle...

gelibolu17 dedi ki...

Söz veremem :)

Sazan dedi ki...

Canımmmmm, bitanemmmmm; ben de yapıciim bu işi, biliyorsun mim konusunda azıcık tembelim ama pek teşekkür ederim...

Seni seviyorum, şallı esin :)

gelibolu17 dedi ki...

Şallı Esin gelmiş hoşgelmiş,ama varya şimdi şalı olan var olmayan var,kıskanmasınlar seni şimdi bazıları :)Müsait olunca sende cevaplarsın canım,ben teşekkür ederim,öptüm,bende seni seviyorum :)

ihyaca dedi ki...

Sen buralarda mıydın?Ramazan dolayısıyla artık gelmediğini düşünmüştük,görünce şaşırdım.Bizim oralara da bekleriz,sevgiler :)

gelibolu17 dedi ki...

İhyaca,hoşgeldin canım,buralardayım,etkinliğimiz var bolca gelen tarifleri ekliyorum o yüzden diğer tarafa pek gelemiyorum,ayaklarına sağlık,çok teşekkürler ziyaretin için :) Allah'a emanet ol canım,selamlar,sevgiler....

neslinameblog.blogspot.com dedi ki...

Vallaha sözlerine tamamen katiliyorum... Bende zaten is olsun diye yazmistim. Düsünsene bir acaba kac tane blogger var Dünyada hepsini tek tek gezmeye ciksak yok bu eglenceli yok bu akici yok bu bilgilendirici diye not alsak hepsini ohoooo sacma... Ama ben yinede eglenceli buluyorum bu mim olayini seninde dedigin gibi bir cok geyik cikiyor ortaya hehe :)

gelibolu17 dedi ki...

Nesliname,hoşgelmişsin...Teşekkür ederim ziyaretin ve değerli yorumun için...Banada hak veren biri çıktı sonunda :)
Sevgiyle kal canım,selamlar....

Adsız dedi ki...

Ben yazıyı okurken katılmayacaksınız sanmıştım ama yine de katılmışsınız. Beni seçtiğiniz için teşekkür ederim.

gelibolu17 dedi ki...

Yusuff,yazıyı baştan sona dikkatle okuduysan ve benide az biraz tanıdıysan,bu yazıya protesto etmek için yazdığımı anlamış olman lazımdı diye düşünüyorum ben...

Rica ederim ayrıca :)

Adsız dedi ki...

Dikkatle olmasa da elbette baştan sona okudum. Okumadan mı yorum yazacağım yani :)

Ben de onu diyorum zaten, protesto etmişsiniz ama yine de mime katılmışsınız. Bunu demek istedim.

gelibolu17 dedi ki...

Oldu bikere :)

http.//belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

GUNAYDIN BLOGA BEBEK YELEĞİ EKLEDIM ALMAK ISTERSEN BILGIN OLSUN SEVGILER

Gelibolu'm