14 Mayıs 2011

Kodumu oturtan kadınların burcu (ASLAN)

Çok değerli blogger arkadaşım Kuyruk Acısı isimli blogda başka bir yazı ararken,tesadüfen bu yazıyla karşılaştım...Ben pek öyle burçlarla,burç yorumlarıyla alakası olmayan bir tip olmama rağmen bu yazıya kayıtsız kalamadım...Bir Aslan burcu olaraktan,yazıyı alıp bağrıma basasım geldi,nede güsel beni anlatmış dedim :) Yazarınında yüksek müsaadesiyle sizlerlede paylaşmak istiyorum,istiyorumki yüzünüzde biraz tebessüm oluşsun...Buyrunuz....

ASLAN BURCU KADINI (24 Temmuz - 23 Ağustos)


Aslında şu resmi gördükten sonra Aslan burcu kadını hakkında birşey yazmaya gerek var mı bilmiyorum. Aslan kadını işte aynen yukardaki gibi bir şeydir. Aslan burcu burçların en aslanıdır en babalarındandır. Sizi kısa zamanda resimdeki arkadaşa çevirebilir.

Aslan burcu kadını için bir tek doğru vardır o da kendi doğrusudur. Ona istemediği, aklının yatmadığı hiç bir şeyi yaptıramazsınız. İnadı inat, tersi çok pistir. Taktı mı takar. Bi aslan kadını size takarsa da zaten Allah korusun derim başka da bir şey demem.

Aslan kadını neşelidir, enerjiktir, hayat doludur. Olaki hayata küser, kendini işe güce verir. Olmadık zamanlardaki enerjisine, performansına hayran kalabilirsiniz. Hayat mücadelesinde genelde başarılıdır. Ev kadını olsa bile hep iş dünyasına daha yatkındır. Yönetici vasıfları vardır. Kendi çıkardığı kriz ve bunalımlar hariç herşeyi iyi yönetebilir.
Sabır katsayıları da, sinirlenme ihtimalleri de yüksektir. Bazen tepeleri kolayca atabilir. Öfke nöbetleri yaşayabilirler. O zamanlarda aşağıdan almanız da kar etmez. En iyisi sakinleşene kadar bir müddet gözüne gözükmeseniz iyi olur. Zaten bir aslan kadınıyla beraberseniz kuzu gibi olmayı zamanla öğrenirsiniz.

Aslan burcu kadınları özünde vericidirler. Fedakar ve sahiplenicidirler. Sevdiklerini kurda kuşa yem etmezler, gerektiğinde bizzat kendileri yerler. Aslan kadınına yamuk yapılmaz. Yapılırsa ne kadar sabretse de sizi bir gün bi güzel benzetebilir. Aslan kadını öfke nöbetlerinde en çok kendi içine patlasa da, çevreye (size) hasar verici radyoaktif sızıntıları olabilir.

Aslan burcu kadınlarının marka takıntısı yoktur ama iyi giyinmeyi severler. Bakımlıdır, alımlıdır. Özgüvenleri yüksektir. Kısmen egoist sayılabilirler. Kendilerini beğenirler. fazla tevazunun cildi bozduğunun farkındalardır.
Paraya pek önem vermezler ama, iyi kazanırlar. Aynı zamanda tutumlu da sayılabilirler. Genelde aslan payını aldıkları söylenir ama öyle değildir. Kazandıklarını daha çok çevresindekiler için sarfederler. Vurdumduymaz değillerdir, insani hassasiyetleri yüksektir.

Aslanlar iyi sevgili, iyi bir eş olurlar. Çoğunlukla uyumludurlar ancak son sözü aslanlar söylediği için zamanla sizi kendilerine uydururlar. Boynuzlu ve kuyruklu burçlarla pek iyi anlaşamazlar ama diğerleri ile araları fena sayılmaz.

Aslan kadınları sıcak kanlıdır, diğer insanlarla kolayca kaynaşırlar. Çocuksu bir cazibeleri, diri ve genç görünüşleri, enerik bir yapıları vardır. Aslan kadının asil ve kibar duruşunun ardında gerektiğinde laf sokabilme, dalga geçebilme, hatta lafıyla ezebilme yeteneği vardır. Dişiyim falan demez dilinin erdiğini diliyle, elinin erdiğini eliyle dövebilir.

Arada bir akıl vermeyi sever. Bazen bunu başkaları istemese bile kafa ütüleyici bir şekilde yapabilir. Aslan kadını pek yansıtmasa da hayata derin bir perspektiften bakar. Bazen düz mantıkla çok basit algılanacak bişeye taktığında, onu beyninde karman çorman hale getirebilir.

Bunu sizle paylaştığında kafanızı beyninizi xebilir. Basit bir şeyi nasıl karmaşık algıladığını gördüğünüzde apışıp kalırsınız. Bu yüzden edebiyat ve "beni anlamıyorlar" diyebilecekleri sanat dallarına da yatkındırlar.
Yaptıkları işi iyi yapmayı sevdiklerinden dolayı, aslan burcu kadınlarıyla o iş de iyi yapılabilir...




Yazının sahibine çok teşekkürler....

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Harikalarmis aslan burclari canim, ozellikleri cok iyi, dusundum etrafimda pek aslan burcu kadini yok, daha cok boga dolu benim etraff,

efeninannesi dedi ki...

günaydınlar canım iyi pazarlar ayy ay benim kızımda aslan burcu:)))))
nerelerdesin huuuu

gelibolu17 dedi ki...

Evet hazan,harikadırlar :))) sevgiler,selamlar olsun....


Efeninannesi,sanada iyi pazarlar balam,buralardayım,kızını öpüyorum,,,selamlar,sevgiler....

GüLüm'Se dedi ki...

"İnadı inat, tersi çok pistir"
"Aslan kadınına yamuk yapılmaz. Yapılırsa ne kadar sabretse de sizi bir gün bi güzel benzetebilir."

Sen neymisssin be ablaa :) Tirstim simdi x)
Canimizsin seni her halinle seviyoruz oldugun gibi kal öpüldün

gelibolu17 dedi ki...

Tirsma,tirsma gülümse :) bende en çok bu kısmına güldüm "Dişiyim falan demez dilinin erdiğini diliyle, elinin erdiğini eliyle dövebilir"

yani bak burası gerçek elimin erdiğini elimle,dilimin erdiğini dilimle çok döfmüşlüğüm vardır,çitile canım mintax la :)

Gelibolu'm