6 Temmuz 2010

Büyük dua hazinesi-çok güzel

Biz bu kitabı sipariş ettik.
iyikide almışım,çok beğendim,herkesin evinde mutlaka olması gereken bir kitap,

tavsiye ediyorum....

sevgiler selamlar...


Kur'an ve Sünnetten Seçkin Dualar

www.diniurunler.com ve ATLAS PAZARLAMA katkılarıyla her evde bulunaması gereken eşsiz bir eser.

Tam 340 Sayfa

Ekrem Akbaşın derlemesiyle içerisinde 235 dua ve sure, Abdestten Zekata birçok konunun bulunduğu her zaman elinizin altında bulunması gereken büyük bir kaynak.

Okunan duaların anlamını merak edenlerle, sadece Türkçe dua etmek isteyenler için bu duaların her birinin anlamlarının yazılı olduğu eserle, duanın ne anlama geldiği ve Allah-u Teala'dan neyin talep edildiğinin daha net anlaşılması öngörülmüş...
Kitapta her duanın önce orijinal metnini, sonra okunuşunu Türkçe harflerle yazıp, son olarak da bunların ne anlama geldiğini yazılmış.

Kitapla ilgili aciklama söyle:
"Hangi maksatla dua edilecekse o konu ile ilgili duayı kolayca kitabımızda bulabilmeniz için konuları alfabetik sıraya göre dizdik. Böylece aranan dua daha kolay bulunabilecektir. Yine bu dua kitabını okurken daha zengin hale getirmek ve dini bilgilerimizi de arttırmak amacıyla bir takım önemli konularda derlediğimiz notları istifadelerinize sunduk."
Tamamı 304 sayfadan oluşan 1. Hamur kağıda pürüzsüz baskılı Büyük Dua Hazinesi ve Yrd. Doç. Dr. Fatih Çollak Hoca Efendi nin okuduğu Kur'an-ı Kerim Mp3 Cd'sini hemen sipariş verebilirsiniz.

Ayrıca bu eşsiz kaynağın yanında Fatih Çollak Hocanın Sesinden Kur'an-ı Kerim Hatim Mp3 Cd'si hediye olarak gönderilmektedir.

En çok okunan dualar, en çok okunan sureler, bilmek-öğrenmek istediğiniz herşey bu büyük kaynakta

3 yorum:

Lâm-ı Tarif dedi ki...

Teşekkür ederim tanıtımınız için...

Fazilet Neşriyatın "Mübarek Gecelerde Yapılması Gerekn Dua ve İbadetler" kitabı var. Çok küçüktür, cep kitabı gibidir ama içerisinde müthiş bilgiler yer alır. Belki biliyorsunuzdur, yüksek ihtimalle. Eğer yoksa onu da bulun, zaten çok cüz-i bir fiyatı var, 1-2 tl bir şeydir kendisi. Boyutu falan küçük ama çok müstesna bilgiler içeriyor...

Emir dedi ki...

Yazınız için teşekkür ederim, Allah razı olsun. Bir yorum yazmıştım ben ama fark ettim ki, google hesabımla yorum yaptığımda yorum ortadak kayboluyor. Anlayamadım bende mi sorun acaba, yoksa genelde mi? O yüzden bu şekilde yorum yazıyorum...

gelibolu17 dedi ki...

Hoşgeldiniz sevgili Emir,yorumunuz için çok teşekkürler,ama ben inanınki bilmiyorum sorun nerde,inşallah düzelir en kısa zamanda,ben yorum ayarlarımı herkes yapsın diye ayarladım ama bi daha kontrol edeyim,başka arkadaşlarımdanda duydum,yorum pencerelerim açılmıyormuş,acaba şablondamı sorun var?
sevgiler her zaman beklerim..

Gelibolu'm