4 Şubat 2010

Bukalemun nasıl renk değiştirir?

Allah’ın eşsiz yaratma sanatı şüphesiz tartışılmaz yeryüzünde buna milyonlarca örnek verebiliriz bunlardan bir tanesini az sonra videoda izleyeceksiniz BUKALEMUN inanılmaz bir savunma mekanizması ve kusursuz işleyiş bildiğimiz gibi bukalemun düşmanlarından korunmak amacıyla bulunduğu zeminin yani dokunduğu nesnenin rengini kendi bedeninde uygulama imkanına sahip bir hayvan ancak içimizde bazılarımız belki görmüştür belkide görmemiştir ancak izleyenlerin bir kez daha izlemesi bizce hoşunuza gidecek diye düşünüyoruz işte bukalemun ve kusursuz savunma …..


ALINTIDIR

9 yorum:

Saglıklımutfak dedi ki...

canım sayfamda tarifin vardı geçen gün almamışsın galiba göremedim bilgin olsun mesaj da bıraktım ama ??? sevgiler

Hayattan Azıcık dedi ki...

Çok müthiş bir yaratık zaten Allah her yarattığını en ince ayrrıntısına kadar düşünerek yaratmış. Bodruma ilk taşındığımızda çok fazla vardı bukalemun ama malesef inşaatlar yüzünden artık onları göremiyoruz.

lezzet sefasi dedi ki...

Gercketen doha bizleri cok sasirtiyor.
Paylasim icin cok tesekkurler,
Sefa

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

bende çizittridim işte cboxunu ama şöye göüzmüzün önüne koysana be kzızım, söylemesen bilmicem, hastayım daha yaaa, ancak gelebildim, teşekkürler arkadaşım yorumların ve ziyaretlerin için, gene beklerim, bye.

asimelek58 sizlerle dedi ki...

öncelikle merhba sen bana küsemezsin bi defa çünkü ben senle küsüm forum açtım blog arkadaşlarım dostlarım bana destek olur die ama boş yere ümitlenmişim sanal dostluk dieee bişey yokmuş artık istemesemde buna inanmak zorunda bırakıldım tek sen değil hiç bi arkadaştan destek görmedim yasemin ablam hariç tabiii bi uğramadın bile yaaa okadar kırıldımki ne forumla ne blogla uğraşmıyorum buz kestim çok soğudum blog açmanın sebebi nedir güzel dostluklar arkadaşlıklar edinmek anladımki arkadaşım çokmuşta dostum yokmuş hadi allaha emanet ne deyim başka söz bulamıyorum sana iki kat daha fazla kırıldım bunu iyi bilesin sevgiler

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Ben geldimmmm...bugün çarşı pazar dolaştım arkadaşım, anca sizlere uğrayabiliyorum, nerelerdesin sen bakimmm???

Saliha dedi ki...

insaoğlu daha nasıl kibirlenir yeryüzünde....

canım blogumda pasta var gelip alabilirsin daha katılıma zaman var dı degılmı?
sevgıler....

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşım,
Rabbimin yarattıklarına bakınca acizliğimizi anlıyoruz,O her şeye kadir.

http.belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

merhaba çok guzelmış sevgıler

Gelibolu'm