14 Şubat 2010

54.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ VE TEŞEKKÜR

http://porselendemlik.blogcu.com/
http://gelibolu17.blogspot.com
tarafından hazırlanmış olan

54.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ'NE

15 ŞUBAT 2010-1 MART 2010

TARİHLERİ ARASINDA
http://hayattanazicik.blogspot.com/
ARKADAŞIMIZ EV SAHİBELİĞİ YAPACAKTIR.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!!
İSTEDİĞİNİZ KADAR TARİFLE KATILABİLİRSİNİZ...
ETKİNLİĞİMİZE YEMEK GÖNDERİLMEMESİNİ RİCA EDİYORUM.
LÜTFEN ÇAYIN YANINDA VERİLECEK TARİFLER OLMASINA DİKKAT EDELİM.
SEVGİLER
BANA 53.EV SAHİBELİĞİM SIRASINDA VERMİŞ OLDUĞUNUZ DESTEK VE GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ BİRBİRİNDEN GÜZEL TARİFLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...
HEPİNİZE SEVGİLERİMİ VE SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM...

By gelibolu17

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba, Cbox kutusundaki mesajını okudum ve hemen bir soru sormak istedim.Sayende yazılara link vermeyi öğrendim, çok sağol ama bir de Cbox ktusuna link vermeyi öğrenmek istiyorum. Yani adımı yazınca tıklandığında bağlansın istiyorum.Bunu da bana anlatabilir misin? Sevgiler.
yemekdefterim.blogcu

LEZİZCE dedi ki...

Selam canım nerelerdesin .

LEZİZCE dedi ki...

Canım iyi olduguna sevindim.Şablonumu Sevgili blog yazarı arkadaşımız sablonduzenleme.blogspot.com duzenledi.Henuz bende teşekkür yazısı yazmadım blogunda pembelimutfak şablonu var onu istiyorum eger yaparsa ondan sonra yazıcam yoksa canı sağolsun.Zaten bana düzenlediği şablon blogunda yok.Rica ettim hepsiyle kendisi ilgilendi ne kadar teşekkür etsem az.Sende bloguna bir ugra çok güzel şablonları var ben ugraşamam dersen rica et kendisi ilgileniyor sağolsun.Görüşmek üzere canım.Sevgilerimi bıraktım.

humeyra dedi ki...

Merhabalar,
Adınızı Estergonyeşil'den duydum. Kendimce blog açmış, kafama göre takılan bağımsız bir blogcuydum. Derken bir baktım diğer blogcular gün yapar gibi hep birarada, "Benim neyim eksik" deyip olaya dahil oldum. Neyin nesidir, ne yapıyor bu blogcular, Porselen Demlik'te neler oluyor derken Estergonyeşil'e sordum. Hoşuma gitti. Sen de ev sahibi olmak istersen Gelibolu17'ye yaz, bunlarla o ilgileniyor dedi.
İşte ben de şu anda onu yazıyorum. Ev sahipliği yapmak hoşuma gider.
Hayırlı kandiller.

humeyra dedi ki...

Teşekkürler Gelibolu17.
Zaten kuvvetli zekamla sırada bekleyenler olabileceğini tahmin etmiştim :) Acelem yok nasılsa, beklerim. Şu sıra çok şey bekliyorum; önce asker bekledim, şimdi hayırlısı ile askerden dönen mühim şahsın stajı bitsin diye bekliyorum,alışkınımdır yani beklemeye :)
Hayırlı günler tekrardan.

Gelibolu'm