1 Mayıs 2008

MUTLULUK OYUNU.


Canım arkadaşım,papatya68,Aynur'um
Beni Mutluluk oyununa davet etmiş.Bende gecikmeden yazayım dedim.Aslında ben aylar önce diğer blogumda mutlulukla ilgili yazmıştım:)))Bana herzaman Avuç içi kadar mutluluk yetti.Ailemle birlikte olunca,onlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum.Bir bardak çay içincede çok mutlu olurum,radyoda sevdiğim programı dinlerkende,insan küçük şeylerle mutlu olmayı bilmeli öyle değilmi?

Dün küçük oğlum ev ekmeği istedi,Köye gidince yengemin yaptığı ekmekleri özledi heralde,bende yengem kadar güzel yapamasamda,annelik işte kalktım onlar okuldan gelene kadar yaptım.Okuldan gelince hep birlikte yedik,böylece küçük oğluş ta mutlu oldu.
Ben bu oyunu çok sevdim o yüzden çok arkadaşımı davet etmek istiyorum,isimlerini yazayım,isteyen katılsın:
http://yuxelce.blogspot.com,
http://orgusepetii.blogspot.com,
http://sadiye-yemekzamani.blogspot.com/,
http://misteryamotif.blogspot.com,
http://hobievigardenya70.blogspot.com
Hadi kızlar sizi neler mutlu ediyomuş bakalımmm.kolay gelsin.
sevgiler

3 yorum:

sadiye dedi ki...

Merhabalar
mutluluğu asla büyük şeylerde aramam.
1)Annemle yorgun argın alışverişten gelirken tam eve yaklaşmışken bakıyorum sokakta küçük kızlar ip atlıyor. Bağırıyorlar Sadiye abla hadi diye e dururmuyum. Atıyorum poşetleri annemin ayağı önüne koşuyorum ip atlamaya. Kızlar bunu biliyordu ne zaman ip atladıklarını görsem koşup onlara katılırdım. Annem küçük eşşek derdi bana :) ama şimdi gurbetteyim.
2)İşten stajyerken öğle arası yemek yemeye eve gelirdim. Tren istasyonunda fakir ayağı sakat bir genç vardı. Orda dururdu. Sadaka için. Dilenci değildi öncelikle bunu belirtmek isterim. Yakınlarda kim ne yemek yapsa bir tabak x e verirdi. Beni tanıyordu bazen bende ona yardımcı oluyordum. bir gün baktım önünden geçerken bana kaşığını uzatmazmı. yanına oturdum kaldırım kenarında kaşıkla makarnasını kaşıklamaya.
3-Ailemle birlikte olmak
4-Evimizin bir parçası olan ve şu an yaşamayan evimizin kedisi şimal le neler yapmadık ki.
5-Kuaförde saçlarıma röfle yaptırıyorum tlf geldi. Abla şimal kayıp (kedimiz) kafamın yarısı paketle yarısı paketsiz servis beklemeden eve koşa koşa git tim ve şimali bulduk bodrumda sıkışmış.
6-Küçük kardeşim muratla sosis kavgamız
Belki sıkılırsınız diye gerisini yazmıyorum. İsterseniz yine yazarım
canım benim ben bu oyunu çok sevdim dertleşmek gibi birşey
çok teşekkürler
çok öpüyorum seni.

Adsız dedi ki...

selamlar canım bu oyun çok güzelmiş gerçekten aslında ne kadarda ufak şeylerden mutlu oluna biliyor dimi :) ekmekte süper olmuş afiyetler olsun size ellerine sağlık şimdiden hayırlı cumalar güzel geceler sevgiler :)

Unknown dedi ki...

amnda aman bacım bana cevap vermiş ekmekler de pişirmiş eline gönlüne sağlık gülcanım bende her şeyde mutluluğu bulabilen bir insanım buda insanın yüreğindeki sevginin bolluğundan olsa gerek birde tabiki yetiştiği aile çok çnemli bazen çok büyük ve pahalı bir hediye alır insan ama aynı anda duyduğu bir güzel söz onu daha çok mutlu eder değilmi? oğluşuna da afiyet olsun hayatım sevgiyle kal kocaman öptüm seni

Gelibolu'm